INTRO VAN DE EURO

Eén-bladverzameling van Vera WELLENS


Op 6 oktober 2012 vond te Tienen de 2de competitieve tentoonstelling plaats met éénblad-verzamelingen, opgesplitst in een beginners- en een jeugdklasse en de ervaren filatelisten. Het geheel kaderde verder in een wedstrijd binnen KeThefil met één wisselbeker als beloning voor het beste team, die onze club uiteindelijk ook in de wacht sleepte.

De Postiljon nam er actief aan deel en Vera was erbij met deze verzameling in de klasse niet-ervaren filateliste.

Haar blad werd opgebouwd zonder randomkadering en omvatte het door de organisatie vereiste minimum aan verschillende postale stukken. Hier: vlagstempel, bijzonder afstempeling en geïllustreerde brief Haar blad zag er uit als volgt:

Als commentaarpunten hierbij was dat er minder tekst beter zou geweest zijn en men had ook liever een andere geografische spreiding van de stukken gezien.


Tentoonstellingen en behaalde resultaten :

 

De intro van de EURO

06.10.2012

Competitieve deelname aan de 2de éénbladtentoonstelling, n.a.v. voorverkoop te Tienen.
Beginners-klasse.

Resultaat : ZILVER

29.06.2014

Getoond n.a.v. "Boortmeerbeek feest !" - Locale verenigingen in de kijker, en dit samen met het werk van 18 andere leden van de kring in de stand opgebouwd in de inkomhal van de sporthal te Boortmeerbeek.Info      Kalender      Clubblad      Historiek      In de pers      Uitgiften       Verzamelingen       Links